Dobrou chuť

Máte chuť na oběd? Zajděte si do našeho Café baru, kde si každý den máte možnost vybrat z denního menu. A pokud zrovna nemáte hlad, můžete si zde zpestřit den lahodným drinkem nebo kávou.

Restaurace Secese

Ráno se můžete těšit na bufet s bohatým výběrem slaných i sladkých jídel. Nabízíme různorodou paletu chutí. Pro ty, kdo dbají na svou postavu, máme širokou škálu cereálií. Pokud máte chuť na slanou snídani, můžete si vybrat z nabídky vajec různými způsoby připravených, chutné šunky a voňavých sýrů. Bez ohledu na to, zda si plánujete odpočinek nebo pracovní aktivity, u nás neodejdete ráno hladoví.

Kapacita restaurace je 220 míst a je možné ji využít pro akce všeho druhu.

Na objednávku lze zařídit i možnost bezlepkové stravy.

Otevřeno denně od 7:00 do 10:00 hod.

Café bar

Rádi si dopřejete odpolední kávu? Nebo si chcete po dlouhém dni vypít skleničku kvalitního alkoholu? V našem Café baru vás přivítáme jakýkoliv pracovní den mezi 9 a 15 hodinou.

Každý den si také můžete vybírat z našeho denního menu.

Otevřeno každý pracovní den od 9:00 do 15:00 hod.

Catering

Občerstvení na akcích se nesmí podcenit. Nechte to na nás, rádi vám pomůžeme s přípravou i servírováním. Zajistíme kompletní cateringové služby tak, aby vaši hosté neodcházeli hladoví. Vyhovuje vám nejvíce bufet, koktejl anebo máte jinou představu? Rodinné oslavy, firemní akce, svatby a večírky už vám nezpůsobí jedinou vrásku.

Zavolejte nám +420 420 495 814 111 anebo napište na reception.hchk@cpihotels.com